Poradenství pro rozvoj a transformaci osobnosti

22.02.2011 19:31

Poradenství pro rozvoj a transformaci osobnosti je určeno všem, kteří chtějí dlouhodobě pracovat na rozvoji všech aspektů své osobnosti a tím zlepšovat svůj život.

Například: mít hezký a fungující vztah, potřebné finanční prostředky, žít naplněný a šťastný  život, umět vymezovat své osobní hranice, mít dobré zaměstnání/úspěšně podnikat, naučit se lépe komunikovat, plánovat svůj čas, stanovovat si priority, využívat maximálně kapacity svého mozku, respektovat své děti a kolegy, získávat to, na čem vám záleží…..atd..

Když se nám nedaří to co chceme, necítíme se úspěšní, nemáme uspokojivé partnerské vztahy či nejsme zdraví, tak to má vždy nějaký důvod, nějakou příčinu. Ta mnohdy není na první pohled zřejmá, ale to, že ji nevidíme, neznamená, že neexistuje. Pokud nechceme, aby se nám v životě děly různé nepříjemné věci (často s opakující se pravidelností), je potřeba najít, co je způsobuje, abychom se jich mohli zbavit.

Příčiny, které stojí za našimi neúspěchy, mohou být u každého různé, ale téměř vždy se dají řešit a vyřešit. Za našimi problémy jsou mnohdy schované různé podvědomé představy, očekávání, vzorce chování, podle kterých se řídíme, aniž bychom si to uvědomovali.

 

Pro samostatnou práci můžete použít postupné kroky z rubriky "Doporučuji",