Jak už konečně zhubnout?

26.10.2015 15:46

Jak zhubnout?

Chcete zhubnout? Kolikrát jste to již zkusili? Možná, že jste byli úspěšní a něco shodili, ale zase pak vše znovu nabrali? Hledáte stále tu skutečně účinnou dietu? Proč se i vám objevuje tzv. jojo efekt (shodím a zase naberu)?Moje metoda hubnutí vychází ze zásadního předpokladu a to je: „Že tak, jak věci nyní jsou, jsou dobře“......Co tím myslím?

Naše tělo žije vždy v přítomnosti a vždy dobře a správně. Pokud se vám tedy nelíbí (např. že je oplácané až tlusté), tak je to proto, že jinak nyní ani vypadat nemůže!! Plní jen zcela přesně a jednoduše váš vlastní program (jede podle nějakého vašeho tématu).

Jestliže si tedy přejete zhubnout, je potřeba odkrýt téma, které je za vaší oplácaností (tloušťkou) skryto. Díky tomuto vašemu tématu si  ani náhodou vaše tělo nedovolí ztratit nějaké to kilo…Bylo by totiž ohroženo něco pro něho velmi podstatného….(např.pocit bezpečí, jistoty atd.).

Chcete skutečně zhubnout? Jste si opravdu jisti? Pokud ano, přijďte odhalit vaše niterné téma, které je za vašimi nadbytečnými kily ukryté. Společnou prací pak lze toto téma pochopit, přijmout a nakonec rozpustit…..a cesta k vaší vysněné postavě je otevřená.