Bodyforlife-postupně a jistě ke štíhlosti a zdraví.

26.10.2015 15:51

BodyForLife

Garanti programu: 

Tomáš Brych – trenér a majitel sportovního centra, osobní trenér, výživový poradce

PhDr. Renata Luxová - psycholog

BodyForLife  je program zaměřený na restart, detoxikaci a očistu těla. Naším společným cílem je tělo ozdravit, omladit a naplnit energií. Zeštíhlení a lepší kondice je pak velmi příjemný bonus navíc.

Celý systém je sestaven v souladu se základními principy fungovaní našeho těla, jako je využívání zásob energie uložených ve formě jak glokogenu (cukru), tak především tuku. Cílem je spuštění samocištění, seberegenerace a omlazení. 

Tři fáze a deset konzultací s přesnou diagnoustikou nám pomůžou přesně poznat fyzické a psychické potřeby Vašeho těla a pomocí těchto informací výborně nastavit a nově společně sestavit jídelníček a životní styl. 

Získáte spoustu informací o těle, sobě sama, nových zkušeností, pocitů, zážitků mladické silné  nekolísavé energie a mimochodem... když budete chtít... tak zeštíhlíte.

Cena: 7900 Kč: cena zahrnuje 10 konzultací (5x konzultace s Tomášem Brychem: diagnostika těla, stanovení jídelníčku a 5x konzultace s PhDr. Renatou Luxovou: psychologická a terapeutická práce zaměřující se na nalezení psychických obran a bloků, které zapříčiňují a podporují vyšší hmotnost těla).  

 

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.